Algemene voorwaarden

Welkom bij Praktijk het Centrum. Lees de onderstaande algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruik maakt van onze diensten.

Diensten

Praktijk het Centrum biedt de volgende diensten aan: kinesitherapie, logopedie, psychologie, Typ10 en vorming.

Voor het maken van een afspraak dient er persoonlijk contact te worden opgenomen. U kunt ons telefonisch bereiken of via het contactformulier op de contactpagina van onze website.

Afspraken en annulering

U kunt uw afspraak annuleren tot 12 uur voorafgaand aan uw behandeling. Dit kan telefonisch op of via een bericht aan uw behandelend therapeut.

Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht volgens het overeenkomstige tarief.

 

Betaling

Voor kinesitherapie en logopedie ontvangt u aan het einde van elke maand een afrekening van de gedane prestaties. U ontvangt dan een rekening die via overschrijving betaald dient te worden.

Voor psychologie wordt er na elke sessie afgerekend en kan er contant of via Payconiq betaald worden.

Prijzen van onze diensten hangen op in de praktijk. De tussenkomst van de mutualiteit is individueel verschillend. Dit kan je navragen bij je mutualiteit of via de RIZIV website.

Toepasselijk recht

Op alle rechtsbetrekkingen tussen Praktijk het Centrum en de wederpartij is uitsluitend Belgisch Recht van toepassing. Geschillen zullen worden  beslecht door een rechtbank in Limburg.

Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Laatst bijgewerkt: 24.03.2024